Teriyaki Chickpea Wrap

 

 

for 1 :

  • 1 whole wheat tortilla
  • 1/2 can chickpea
  • 2 Tbsp soy sauce
  • 1 Tbsp brown sugar
  • 1 tsp ginger powder
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 cup water
  • 1 tsp cornstarch (or arrowroot)
  • 2~3 Tbsp houmous
  • few lettuce leaves, chopped

 

The original recipe (from Happy Herbivore) called for teriyaki sauce, but as we don’t find it so easily here in France I decided to make it myself.

 

In a small pan mix soy sauce, sugar, spices and half the water. Bring to a boil.

Mix the cornstarch with the rest of the water and add to the pan. Mix untill it thickens and then add the chickpea and keep on cooking (and mixing) for a few minutes.

Spread houmous on the tortilla, fill with letuce, chickpeas and enjoy !!

 

 

Rendez-vous sur Hellocoton !

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

êtes-vous un robot ?!! *

*

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.